lucenta

Lucenta fashion sieraden heeft de zomer al in de bol. We hebben onze collectie uitgebreid met armbanden in Ibiza style. Deze zijn vol van kleur, en klaar voor een middag aan het strand. Passende kettingen hierbij zijn veelal rose goud van kleur, en hebben versieringen die variƫren van studs tot spikes.
Ook zijn we tegenwoordig trots leverancier van Biba sieraden. Dit merk met armbanden en kettingen veelal van natuursteen kan moeiteloos met iedere trend mee. Onze nieuwe leren tassen zijn echte eyecatchers! Bekijk bijvoorbeeld onze leren shoppers eens, helemaal hip! Maak je outfit af met een bijpassende zonnebril in bijvoorbeeld een fluor kleur. Begin de zomer goed met Lucenta en ervaar onze snelle levertijden. Niet goed? Dan kun je altijd ruilen binnen 14 dagen.

One thought on “lucenta

  1. Hallo, dit is een reactie.
    Reacties verwijderen kan door in te loggen en de reacties op de berichten te bekijken. Je hebt daar de mogelijkheid om reacties te bewerken of te verwijderen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>